شنبه، 24 خرداد 1399

احکام ورزشی | سوال یازده

پرسش :

در مسابقات المپیک و نظیر آن، در برخى رشته ها ازجمله کشتى مردان، گاهى یک داور زن، قضاوت مسابقه را به عهده دارد. از آن جایى که بازرسى بدنى ورزشکار (که مستلزم تماس است) قبل از شروع مسابقه توسط داور، جزء قوانین بوده و براى شرکت در مسابقه، گذشتن از این مرحله و نیز بلند کردن دست پیروز توسط داور ضرورى است و ورزشکار باید به آن تندهد، حکم شرعى آن براى ورزشکار ایرانى و مسلمان چیست؟ آیا این عمل جزء ضرورت حساب مى شود و یا کشتى گیر باید از مسابقه اجتناب کند؟

پاسخ :
مى بایست مسئولین ورزش قبلاً فرهنگ دینى ما را براى آنها توضیح مى دادند و این گونه مشکلات را حل مى کردند.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.