شنبه، 24 خرداد 1399

احکام ازدواج و زناشویی | سوال دوازده

پرسش :

دلیل عدم جواز ازدواج دختر مسلمان با مرد مسیحى یا به طور کلى مرد اهل کتاب چیست؟

پاسخ :
با توجه به این که مسلمانان حضرت مسیح (علیه السلام) را به عنوان یک پیامبر بزرگ مى شناسند مشکلى در ازدواج آنها با زن مسیحى پیدا نمى شود ولى در صورت عکس آن، چون مرد مسیحى احترامى براى پیامبر (صلی الله علیه و آله) قائل نیست ممکن است مشکلاتى پیش آید.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.