شنبه، 24 خرداد 1399

احکام خوردن و آشامیدن | سوال هفت

پرسش :

اگر شخصى در شهرى زندگى مى کند که در آن هیچ نوع گوشتى با ذبح اسلامى نمى فروشند چه باید بکند؟ آیا خوردن آن حلال است؟ اگر نه براى غذا چه باید کرد؟

پاسخ :
فقط به مقدار ضرورت براى حفظ سلامت مى توان از گوشت هاى غیر ذبح اسلامى استفاده کرد.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.