شنبه، 24 خرداد 1399

احکام پزشکی | سوال بیست

پرسش :

برخى از جرّاحان، خارج از تعرفه تعیین شده از بیماران پول دریافت مى کنند، و بیمار نیز به ناچار آن را مى پردازد. آیا این کار مجاز است؟

پاسخ :
در صورتى که طبیب در استخدام دولت باشد، در برابر انجام وظیفه خود نمى تواند پول اضافى بگیرد، ولى اگر در استخدام نبوده باشد، هرقدر با بیمار توافق کند مانعى ندارد ولى باید عدل و انصاف را رعایت کند.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.