شنبه، 24 خرداد 1399

احکام حقوقی | سوال پنج

پرسش :

حق الناس چیست و چگونه مى توان آن را تشخیص داد؟

پاسخ :
منظور از حق الناس این است که انسان مال کسى را به ناحق از طریق غصب یا رشوه یا ربا یا کم فروشى و مانند آن برده باشد که اگر صاحب یا صاحبان آن را بشناسد باید به آنها بازگرداند و اگر نشناسد از طرف آنها به فقیر و نیازمندى مى دهد.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.