شنبه، 24 خرداد 1399

احکام حقوقی | سوال شش

پرسش :

من سؤالى از شما درباره استفاده از نرم افزارهایى پرسیدم که بدون اجازه تولیدکننده، مورد استفاده اکثر ما ایرانیان است و شما در جواب گفتید که «این کار جز با رضایت تولیدکنندگان اصلى آن جایز نیست، مگر در صورتى که از کفّار حربى باشند». مگر جز اسراییل به کس دیگرى هم کافر حربى مى گویند؟ تقریباً همه نرم افزارهاى ما از آمریکاست و بعد اروپا، شاید فقط یک برنامه ترجمه متن معروف از اسراییل باشد. تکلیف چیست؟ آیا ما گناهى مرتکب مى شویم؟

پاسخ :
آمریکا، انگلیس، فرانسه، اسراییل و ... جزء کشورهاى محارب هستند.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.