شنبه، 24 خرداد 1399

احکام حقوقی | سوال هفت

پرسش :

ملاک براى این که بگوییم شرکتى جزء کفار حربى است یا خیر، چه چیز مى باشد؟ آیا مى توان گفت که شرکت هاى آمریکایى جزء کفار حربى هستند یا خیر؟

پاسخ :
شرکت ها و یا سازمان هایى که به کفار در حال جنگ با مسلمانان مانند آمریکا، اسراییل و انگلیس یا به محاربین کمک مى کنند و یا به عمل آنها راضى و خوشحال مى شوند در حکم محارب هستند.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.