يکشنبه، 25 خرداد 1399

معنی یاری رساندن به خدا

پرسش :

مگر خدا به یاری ما نیاز دارد که در آیه‌ی سوره‌ی 7 محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) آمده است اگر خدا را یاری کنید، خدا شما را یاری خواهد کرد؟

پاسخ :
بی شک خدا نیازی به یاری ما ندارد. در آیه‌ی 97 سوره‌ی آل عمران می‌خوانیم: «خدا از جهانیان بی نیاز است.» اما منظور از یاری خدا در آیه‌ی 7 سوره‌ی محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) یاری دین او است.

آیت الله مکارم شیرازی در تفسیر این آیه می‌نویسد: «یاری کردن خدا، به وضوح به معنی یاری کردن آیین او و یاری کردن پیامبر او و یاری کردن احکام و تعلیمات اوست.»(1)

پی نوشت:
1. تفسیر نمونه، ج21، ص444.

​​​​​​​منبع: هفتاد پرسش و پاسخ درباره‌ خدا، غلامرضا حیدری ابهری، تهران: انتشارات قدیانی، چاپ دوم، 1392.