چهارشنبه، 18 تير 1399

احکام حج/ احرام در عمره تمتع: سوال چهار

پرسش :

زنی که در پشت ناخن و انگشتهای او لاک چسبیده و با این کیفیّت اعمال حج را بجا آورده و نمی‌دانسته که این رنگ لاک مانع برای وضو و غسل می‌باشد آیا اعمال او صحیح است و چنانچه پس از انجام اعمال حج متوجّه شود چه وظیفه‌ای دارد؟

پاسخ :
طواف و نماز او صحیح نیست بنابراین باید این دو عمل را اعاده کند و بنابر احتیاط واجب باید سعی و تقصیر را نیز اعاده کند و بقیّه اعمال او صحیح است و اگر نمی‌تواند شخصاً انجام دهد نایب بگیرد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات جدید آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، جلد 4، احکام حج، نشر محراب قلم، 1393.