دوشنبه، 23 تير 1399

قوانین کار | بازرسی کار: سوال چهل و دو

پرسش :

آیا نمونه فرم گزارش حادثه توسط وزارت کار تهیه و در اختیار کارگاه ها قرار گرفته شده است؟

پاسخ :
اطلاعات تکمیلی حادثه مانند مشخصات فرد حادثه دیده، کارفرما، کارگاه و ... (فرم ب 3) در اختیار بازرسان کار بوده که در مراحل بررسی حادثه تکمیل می گردد. ولیکن صندوق تامین اجتماعی نیز در این رابطه فرم مشابه ای در اختیار کارگاهها قرار می دهد که بایستی تا سه روز از زمان وقوع حادثه فرم مذکور را تکمیل و به مراجع مربوطه ارسال نمایند.

منبع: bazresikar.mcls.gov.ir