دوشنبه، 23 تير 1399

قوانین کار | دیوان عدالت اداری: سوال دو

پرسش :

نحوه ارائه درخواست شکوائیه به دیوان عدالت اداری چگونه می باشد؟

پاسخ :
نحوه ارائه درخواست شکوائیه در دیوان عدالت اداری مستلزم تنظیم و ارائه دادخواست می باشد که می بایست بر روی برگه های مخصوص دادخواست نوشته شود و همچنین تصاویر مصدق کلیه مدارک و مستندات ، به تعداد طرف دعوی به علاوه یک نسخه می باشد و مشمول پرداخت هزینه دادرسی به مبلغ 50،000 ریال در شعب دیوان و مبلغ 100،000 ریال در شعبه تشخیص می باشد.

منبع: bazresikar.mcls.gov.ir