شنبه، 25 مرداد 1399

تشخیص بهتر دیسک کمر

پرسش :

برای تشخیص بهتر دیسک کمر باید به دکتر ارتوپد مراجعه کرد یا متخصص مغز و اعصاب. کدامیک از این ها دیسک کمر را درمان می کنند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر مهرداد منصوری، متخصص ارتوپدی:
تشخیص هرنی دیسک کمر هم به توسط متخصص ارتوپدی و هم متخصص جراحی مغز و اعصاب انجام میگردد. تشخیص این بیماری معمولا به توسط یک معاینه خوب و استفاده درست از ابزارهای تصویربرداری مانند ام آر آی داده میشود. درمان این بیماری در غالب اوقات با استفاده از روش های غیر جراحی است که مهمترین آنها عبارتند از:

- استراحت
- استفاده از داروهای ضد التهابی
- فیزیوتراپی
- تقویت عضلات کمر و شکم با انجام نرمش هاط طبی

این درمان ها میتوانند با کمک یک متخصص ارتوپدی و یا جراح مغز و اعصاب انجام شوند.

در مواردی خاص ممکن است درمان هرنی دیسک کمری نیازمند استفاده از روش های جراحی باشد. این جراحی میتواند به توسط هر دو متخصص یاد شده انجام شود. با این حال غالب این اعمال جراحی به توسط متخصصین جراحی مغز و اعصاب صورت میگیرد.

​​​​​​​منبع: ایران ارتوپد