شنبه، 25 مرداد 1399

اجاره موقوفه

پرسش :

اگر واقف مقرر کرده باشد که موقوفه برای مدت بیش از مثلا بیست سال اجاره داده نشود ولی متولی برخلاف ترتیب مقرر از سوی واقف، موقوفه را برای مدت بیشتر (مثلا سی سال) اجاره بدهد، آیا در فرض مذکور، عقد اجاره از اصل و نسبت به تمام مدت باطل است یا اینکه نسبت به بیست سال که واقف اجازه داده صحیح است و نسبت به بقیه باطل یا فضولی است یا اینکه حکم دیگری دارد؟

پاسخ :
پاسخ پاسخ آیت الله العظمی  امام خمینی (رحمه الله):
اجاره نسبت به بیست سال صحیح است.

منبع: استفتائات، ج 3، دفتر انتشارات اسلامی، قم، چاپ اول، 1381.