جمعه، 14 شهريور 1399

برداشتن ناخن مصنوعی

پرسش :

مدتی قبل کاشت ناخن داشتم و حالا برداشتم که باعث آسیب به ناخن ها شده و از یک محلول گیاهی برای استحکام ناخن استفاده می کنم که روی ناخن لایه ایجاد کرده و به سختی پاک میشه و با شست و شو هم از بین نمیره وضو و نمازم با وجودش صحیح هست یا خیر؟

پاسخ :
اگر محلول مذکور مانع رسیدن آب به اعضای وضو و غسل است باید قبل از وضو یا غسل، ـ هرچند مستلزم هزینه یا زحمت باشد ـ برطرف شود، مگر آن که برطرف کردن آن در وقت نماز، ضرر، یا مشقتی که عرفا غیرقابل تحمل است داشته باشد که در این صورت باید وضو و غسل به صورت جبیره ای انجام شود ولی پس از رفع عذر باید برای وضو و غسل بعدی مانع برطرف شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)