دوشنبه، 24 شهريور 1399

استفتائات غسل | سوال بیست و سه

پرسش :

چرا بعد از حیض و نفاس، نماز قضا ندارد، در حالى که قضاى روزه هایم که ریشه در همان علّت دارد را باید بجا آورم؟

پاسخ :
شاید علّت آن این باشد که روزه در طول سال یک ماه واجب است وقضاى آن مشکل نخواهد بود امّا نماز که هر روز باید خوانده شود، اگر نیاز به قضا داشته باشد براى بانوان سنگین خواهد بود و قضاى روزه مانع کار کردن زنان نیست امّا قضاى نمازها مانع کار کردن آنهاست.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.