دوشنبه، 24 شهريور 1399

استفتائات غسل | سوال بیست و پنج

پرسش :

زنى که همیشه عادت ماهانه اش هفت روز تمام مى شود، یک بار غروب روز ششم پاک شده، و غسل کرده، و نمازش را خوانده، و تا شب که خود را بررسى کرده پاک بوده، و همان شب بعد از اطمینان از پاکى، شوهرش با او نزدیکى مى کند و هنگام نزدیکى رگه هاى کم رنگ خون مشاهده مى شود ولى صبح دوباره پاک بوده و هیچ علامتى از ناپاکى نمى بیند، آیا آن رگه هاى خونى که در هنگام نزدیکى مشاهده کرده مى تواند خون حیض باشد؟ اگر در آن هنگام نطفه منعقد شده باشد، تکلیف چیست؟

پاسخ :
با توجّه به این که علم و اطّلاعى نسبت به این امر نداشته اند کار حرامى نکرده اند و انعقاد نطفه نیز اشکالى نخواهد داشت.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.