دوشنبه، 24 شهريور 1399

استفتائات غسل | سوال چهل و دو

پرسش :

عادت خانمى 7 روز مى باشد ولى مى داند اگر نزدیکى کند لکه خونى مى بیند که خون زخم نمى باشد. اگر بعد از ده روز نزدیکى کند لکه خونى مى بیند که حکم استحاضه را دارد و اگر قبل از ده روز باشد، حکم حیض را دارد، نزدیکى در این ایام چه حکمى دارد؟

پاسخ :
در صورتى که فعلاً پاک باشد مانعى ندارد.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.