دوشنبه، 24 شهريور 1399

استفتائات غسل | سوال چهل و سه

پرسش :

خانمى که عادت او 6 روز مى باشد، در این ماه تا روز هشتم لکه بینى دارد، و نمى داند از ده روز مى گذرد یا خیر ولى احتمال مى دهد از ده روز بگذرد آیا مى تواند عبادات خود را تا روز دهم ترک کند؟ یا رعایت احتیاط لازم است؟

پاسخ :
مى تواند عبادات را تا روز دهم ترک نموده، و بعد از روشن شدن قضیّه مطابق آن عمل کند.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.