دوشنبه، 24 شهريور 1399

استفتائات غسل | سوال پنجاه

پرسش :

خانمى هنگامى که خود را وارسى مى کند لکه کم رنگى در دستمال مشاهده مى نماید و بعد از آن هیچ گونه لک نمى بیند و پاک مى گردد و به خیال آن که عادت ماهانه شروع نشده با همسر خویش نزدیکى مى کند و بعد از حدود 7 ساعت، عادت ماهانه ظاهر مى شود، زن و شوهر چه وظیفه اى دارند؟ آیا زمان عادت ماهانه از همان ابتدا محسوب مى شود؟

پاسخ :
وظیفه خاصّى ندارند و زمان عادت ماهانه زمان لکه بینى نیست بلکه زمان شروع خونریزى است.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.