دوشنبه، 24 شهريور 1399

احکام اموات | سوال نه

پرسش :

لطفاً به دو سؤال زیر پاسخ فرمایید: الف) اگر براى نماز و تعلیم قبر کسى پیدا نشود، آیا مى توان میّت را بدون نماز و تعلیم قبر، به خاک سپرد؟ ​​​​​​​ب) اگر زن باسوادى که بتواند واجبات را انجام دهد حضور داشته باشد چه صورت دارد؟

پاسخ :
جواب الف: در صورت اجبار اشکالى ندارد و در ضمن اگر رساله داشته باشید مى توانید نماز میّت را از روى رساله بخوانید و تلقین واجب نیست، بلکه مستحب است.

جواب ب: اشکالى ندارد.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.