دوشنبه، 24 شهريور 1399

احکام اموات | سوال نوزده

پرسش :

هنگامى که یک ناهنجارى شدید در مجالس ترحیم شکل مى گیرد چه کسى باید مردم را منع کند؟ در هر مجلس ترحیم حداقل 30 پلاکارد یا بنر (حدود صد متر مربع پارچه) و صدها برگ کاغذ A4 را به هدر مى دهند که اصلاً لازم نیست. چرا علما از این اسراف هاى وحشتناک جلوگیرى نمى کنند؟

پاسخ :
ما بارها گفته و تأکید نموده ایم که این گونه مجالس ساده برگزار شود.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.