دوشنبه، 24 شهريور 1399

احکام تیمم | سوال یک

پرسش :

مشکلى از ناحیه کمر دارم که نمى توانم جابه جا شوم. دست راستم به کلّى فلج است، و دست چپم 3 انگشت ندارد. در صورتى که وظیفه ام تیمّم باشد، چگونه باید تیمّم کنم؟ آیا مى توانم فقط با دست چپم تیمّم کنم؟

پاسخ :
مانعى ندارد که با همان دست تیمّم کنید؛ ولى اگر مى توانید، با دست سالم دست فلج را بگیرید و بر چیزى که مى توان با آن تیمّم کرد بزنید و آن را بر پیشانى بکشید و بعد با دست سالم این کار را انجام دهید.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.