سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام اولاد | نفقه: سوال سه

پرسش :

آیا به پسرى که به حدّ بلوغ نرسیده، و از نظر جسمى توانایى کار کردن را دارد، ولى جداى از پدر خود زندگى مى کند، نفقه تعلّق مى گیرد؟ این در حالى است که ولىّ او، کارگرى ساده و درآمد کمى دارد، و هم اکنون مستأجر و در حال پرداخت اقساط و اجاره منزل مى باشد. علاوه بر این که به دلیلى از همسرش جدا شده و زن دیگرى را به همسرى خود برگزیده است.

پاسخ :
هرگاه پسر مى تواند نفقه خود را به دست آورد نفقه او بر پدر واجب نیست.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.