سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام اولاد | نفقه: سوال چهار

پرسش :

پیرمردى 54 ساله و از کارافتاده هستم، داراى همسر و سه فرزند مى باشم که دو پسر رشید 20 و 21 ساله اینجانب مدّعى اند که اینجانب شرعاً و قانوناً مکلّفم نفقه یومیّه آنها را در این سنّ و سال و با داشتن سلامتى کاملشان پرداخت کنم. آیا بنده شرعاً مکلّف به پرداخت نفقه مالى آنها مى باشم؟

پاسخ :
هرگاه قدرت بر کار دارند و کار براى آنها پیدا مى شود و تنبلى مى کنند، حقّ نفقه ندارند.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.