سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام ازدواج | مسائل متفرقه: سوال دو

پرسش :

مرد و زنى در زمان خاصّى جهت حفظ حرمت اسلامى قسم خواهر وبرادرى یاد مى کنند، امّا با تغییر زمان زمینه ازدواج آنها فراهم مى شود. آیا مى توانند قسم را نادیده گرفته و با هم ازدواج نمایند؟

پاسخ :
چنین قسمى، که نوشته اید، مانع ازدواج آنها نیست. و اصولاً این گونه قسم ها هیچ اعتبارى ندارد.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.