سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام بیع | معاملات بورس: سوال سه

پرسش :

آیا شرکت در معاملات تالار بورس از نظر شرعى جایز است؟ و در صورت جواز، آیا به پول سرمایه گذارى شده خمس تعلّق مى گیرد؟

پاسخ :
هرگاه سهام مربوط به کارخانه هایى باشد که وجود خارجى دارد ومقدار سهم و قیمت آن کاملاً روشن باشد مانعى ندارد.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.