سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام پزشکی | سوال سی و یک

پرسش :

بیمارى به علّت ضربه به نخاع که، احتمال قطع شدن نخاع مى رفته، در ایّام تعطیلات به بیمارستان اعزام شده و پزشک معالج درخواست وجه خارج از مقررات نموده است. کارشناس ناظر نیز در جریان امر بوده، ولى با استدلال حفظ سلامت بیمار در آن مرحله اعتراض و اقدامى نکرده است، عمل کارشناس ناظر چه حکمى دارد؟

پاسخ :
اگر مجبور بوده اشکالى ندارد، هر چند پزشک کار خلافى کرده و لازم بوده کارشناس به زبان خوب نهى از منکر کند.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.