سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام دین شرعی | سوال دو

پرسش :

فردى که از وى طلبکارم، از پول معامله موادّ مخدّر تالار عروسى درست کرده است. اگر طلبم را از پول کرایه تالار مذکور بدهد، آیا گرفتن آن براى من جایز است؟ و اگر طلب خود را دریافت کرده و پول را خرج کرده باشم تکلیفم چیست؟

پاسخ :
جایز نیست و اگر گرفته باشید باید آن را به شخص نیازمندى بدهید.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.