سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام دین شرعی | سوال سه

پرسش :

اگر شخصى بدهکار باشد، و فعلاً مالى نداشته باشد که بتواند دین خود را ادا کند، لکن مى تواند از شخص دیگر یا مؤسّسه اى قرض نموده، و دین حالّ خود را ادا کند، و به موقع آن را پرداخت نماید بدون این که این اقراض مشقّت یا ضربه حیثیّتى براى او داشته باشد، آیا لازم است این کار را انجام دهد، یا باید به او فرصت داده شود؟

پاسخ :
در فرض سؤال لازم است این کار را انجام دهد.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.