سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام نذر | سوال یک

پرسش :

مادرى نذر کرده که اگر خداوند فرزندى به او عطا فرمود، دو سال در حرم امام رضا علیه السلام خدمت نماید. ولى اکنون رفتن او به حرم میسّر نیست. وظیفه اش چیست؟

پاسخ :
در صورتى که نذر کرده آن بچّه خدمت کند این نذر صحیح نیست؛ زیرا هیچ کس نمى تواند درباره دیگرى نذر کند. و اگر نذر کرده خودش خدمت کند، باید به اندازه توانایى اش خدمت کند.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.