سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام نذر | سوال هفت

پرسش :

نذر کردم که اگر در دانشگاه قبول شدم، و شرایط فراهم شد از بهبهان تا حرم امام خمینى(ره) را با دوچرخه رکاب بزنم، حال که حاجتم برآورده شده مى خواهم این کار را انجام دهم، امّا مى دانم که خانواده با این کار مخالفت مى کنند. در ضمن مسیرى که مى خواهم رکاب بزنم خطراتى هم دارد. وظیفه ام چیست؟

پاسخ :
با توجّه به آنچه نوشته اید نذر شما در این زمینه واجب العمل نیست.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.