سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

سوال در مورد پرداخت غرامت

پرسش :

من سال نود و پنج سرباز مرزی بودم و در آنجا آشپز پادگان بودم که با وجود دوبار گزارش کتبی مبنی به نشست گاز؛ توجهی نکردند که شهریور سال نود و شش کپسول گاز منفجر شد و دو دست و صورت من از نوع درجه دو سوخت و لذا برای بیمه اقدام کردم که توی کمیسیون صد و سی و دو بررسی شد و معلول حین خدمت شناخته شدم. و بنده تمام مدارک تکمیل و اقدام کردم برای بیمه که بیمه به من گفتند به خاطر اینکه توی طول خدمت یازده ماه برام از طرف پادگان حقوق نریختند بیمه هم رد نشده که یکی از ماه هایی که حقوق نگرفتم شهریور نود و شش بوده است. حالا نه پادگان جوابگو هست و نه بیمه نه هیچ ارگان دیگه ای. میخواستم ببینم باید از کجا و چطوری اقدام کنم؟

پاسخ :
برای این مورد نزد دادسرای نظام شکایت کنید. در صورت احراز تقصیر پادگان حکم به پرداخت غرامت صادر خواهد شد.

منبع: گروه حقوقی میزان