سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

سوال در مورد خسارت بیمه

پرسش :

آیا برای طرح شکایت علیه مقصر تصادف نیازی به سند یا قولنامه خودروی زیان دیده هست؟ به عبارت دیگر، اگر خودروی زیان دیده فاقد سند یا قولنامه به نام راننده باشد، آیا امکان طرح شکایت این راننده بر علیه مقصر تصادف وجود دارد؟

پاسخ :
بله امکان طرح شکایت وجود دارد با این حال بایستی وضعیت مالکیت ماشین نزد مراجع حل اختلاف مشخص شود. موفق باشید.

منبع: گروه حقوقی میزان