سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام مسائل متفرقه | جن

پرسش :

برادر 21 ساله ام با داشتن همسر، مورد آزار روحى و جسمى از طرف موجودى که خود را زاده شیطان و جن مى نامد و تقاضاى همبستر شدن با او را دارد قرار مى گیرد. با وجود تماس با کسانى که ادّعاى اهل فن بودن را داشته اند و نیز مراجعه به روحانیون محترم همگى فقط به دادن دعا اکتفا کرده اند که کارساز نبود، و لذا پس از یک سال و نیم که از این موضوع مى گذرد نه تنها بهتر نشده؛ بلکه هر زمان دعایى را انجام مى دهیم بدتر هم مى شود. چه کنیم؟

پاسخ :
راه قطعى نجات برادرتان این است که به این خیالات واهى اصلاً اعتنا نکند؛ زیرا اجنّه نه به او کارى دارند و نه مى خواهند با او همبستر شوند؛ فقط خیال و توهّم است. در ضمن اگر کتاب «راه غلبه بر نگرانى ها» را که مقدّمه اى از ما بر آن است مطالعه کرده و به آن عمل کند ان شاءالله نجات خواهد یافت.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.