سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام مسائل متفرقه | ختم انعام

پرسش :

به تازگى در بین خانم هاى جلسه اى شایع شده که تکرارى برخى آیات سوره انعام منع شده این کار نوعى بدعت محسوب مى شود. مثلاً: ذکر آیه «لا اله الا هو» که براى استحباب بیشتر همگى مى خوانیم را اشکال مى گیرند، یا در جایى که دعاهاى وارده منظور است خواندن آن دعاها را اشکال مى کنند. آیا این کار اشکال دارد؟

پاسخ :
بهتر این است که در وسط سوره انعام چیز اضافه اى نخوانند و دعاها را قبل یا پس از آن بخوانند و آیات را نیز تکرار نکنند.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.