سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام ایلاء | سوال سه

پرسش :

مدّت تربّص در مورد زوجینى که بین آنها ایلاء واقع شده، منقضى شده، و زوجه مانع از دخول دارد (مانند بودن در احرام یا روزه یا حیض، یا بیمارى، یا مانند آن) از طرفى فئه عاجز ثابت شده است. در این صورت آیا زوجه مى تواند مطالبه فئه عاجز (رجوع به وطى عاجز) یا طلاق کند، یا باید تا زمان سپرى شدن عذر شرعى صبر کند؟

پاسخ :
باید زمان عذر بگذرد.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.