سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام وقف | مساجد: سوال دوازده

پرسش :

با همّت مردم زینبیّه اى احداث شده، ولى فرش ندارد. آیا مى توان فرش هاى مسجد را، که مقدارى هم کهنه شده، به زینبیّه داد، و براى مسجد فرش نو خریدارى کرد، زیرا مردم براى خرید فرش مسجد رغبت بیشترى دارند؟

پاسخ :
فرش مسجد را نمى توان به زینبیّه داد؛ مگر این که مورد نیاز مسجد نباشد و آن را به زینبیّه بفروشند و وجه آن را صرف فرش مسجد و در صورت عدم نیاز صرف سایر نیازهاى مسجد کنند.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.