سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال درباره معافیت پزشکی

پرسش :

من متولد مهر ۷۴ هستم و دو سال پیش به خاطر افسردگی کارت معافیت پزشکی اعصاب و روان گرفتم، ولی حالا درس میخوان، حالم خیلی بهتر هیچ قرص و داروییم مصرف نمی کنم. دکتر متخصصم این حرف منو تایید می کند. میخواستم ببینم میشه این کارت منو باطل کرد کارت سلامت بگیرم یا این که باید باز برم سربازی.

پاسخ :
دارندگان کارت معافیت پزشکی در صورت بهبود کامل بیماری، می توانند با ابطال کارت معافیت پزشکی خود، برای اعزام به خدمت اقدام کنند، همچنین این افراد حق بهره مندی از سایر معافیت ها مانند؛ کفالت، موارد خاص و … را نداشته و تنها می بایست به خدمت سربازی اعزام شوند.

منبع: گروه حقوقی میزان