سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد جرایم پزشکی

پرسش :

با مراجعه به بیمارستانی در مرکز تهران جهت ناراحتی قلبی از بیمارستان الف در سال ۸۷ سردرآوردم که ۲۱ روز بستری بودم. اخیراً برای دریافت پرونده به بیمارستان نامبرده مراجعه کردم که متوجه شدم مرا ۷ مرتبه شوک برقی داده اند و علت رو بیماری روانی قلمداد کرده اند و با توجه به شرایط جسمی بد این مدت، متوجه تغییرات خاص جسمی شده ام ممنون میشم مرا راهنمایی فرمائید. حالا باید چه کاری کرد؟

پاسخ :
برای پیگیری و رسیدگی به این موضوع مدارک و مستندات لازم را تهیه نموده و به سازمان نظام پزشکی و یا دادگاه محل مراجعه نمایید. در صورت اثبات تقصیر و یا قصور متخلف به مجازات قانونی اعم از دیه و تعزیر و یا مجازات های انتظامی محکوم می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان