دوشنبه، 14 مهر 1399

موقوفات حکمی

پرسش :

منظور از‌ موقوفات‌ حکمی چیست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر نادر پور ارشد، عضو هیأت علمی‌ دانشگاه آزاد اسلامی‌ شهر‌کرد‌:

ماده واحده الحاق‌ یک‌ تبصره‌ به ماده یکم‌ قانون‌ تشکیلات و اختیارات سازمان اوقاف‌ و امور‌ خیریه‌ مـصوّب 57/21/21 اثلاث باقیه، محبوسات، نذورات، صدقات، و هر مال دیگری، به غیر‌ از‌ عنوان وقف، را در حکم‌ موقوفه‌ عام‌ تلقّی کرده‌ است‌.

منبع: فصلنامه میراث جاویدان، شماره 61، بهار 1387.