پنجشنبه، 24 مهر 1399

احکام منزل | سوال شانزده

پرسش :

اگر قسمتى از روغن جامد یا رب‌گوجه با فضله موش و یا هر چیز دیگر نجس شده باشد، آیا با برداشتن قسمت نجس شده است، جایز است از بقیه آن استفاده کرد؟

پاسخ :
این امر در مورد روغن جامد اشکال ندارد؛ ولى در مورد رب‌گوجه جایز نیست، مگر آنکه رب‌گوجه به طورى جامد باشد که اگر قسمتى از آن برداشته شود، فضاى خالى فوراً پر نگردد.

منبع: رساله دانشجویی (پرسش‌ها و پاسخ‌های دانشجویی)، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی (دام ظله)، قم: بیان روشن، 1393.