پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد شرایط عمومی پیمان

پرسش :

در قرارداد اجرای ساختمان که با دانشگاه علوم پزشکی منعقد شده است. در مورد نحوه تعیین قیمت های جدید برای کارهای ابلاغی اضافه اختلاف نظری با کارفرما هست، کار فرما ادعا میکند که قرارداد براساس شرایط عمومی پیمان منعقد نشده است و شرایط عمومی پیمان حاکم بر قرارداد نیست. آیا این ادعا به جا است؟ آیا لزومی دارد که در متن قرارداد به حاکمیت و منضم بودن شرایط عمومی پیمان اشاره ای شود؟

پاسخ :
شرایط عمومی جزء لاینفک قرارداد است که در صورت عدم درج در قرارداد هم لازم الاجرا هستند.

منبع: گروه حقوقی میزان