پنجشنبه، 24 مهر 1399

چگونگی شکایت از کارفرما

پرسش :

من چند ماهه توی یه کارخونه کار می‌کنم که قراداد سه ماهه باهام بسته بود. مهلت قراداد تموم شده ولی تمدید نکرده و هنوز هم بیمه ام را رد نکرده حقوقی هم که بهم میده حقوق اداره کار نیست. هرماه هم یکسری سند پرداخت سفید امضا از ما میگیره و یه فیش حقوقی بهمون میده، ولی اسم کارخونه روی فیش نیست. همچنین 20 میلیون سفته موقع استخدام از من گرفتند که سفید بودند. کارفرما امروز منو تهدید کرده که فلان کارو انجام ندادی اخراجت میکنم و سفته هاتو میزارم اجرا. بنابراین میخوام ببینم من چطوری میتونم ازشون شکایت کنم و سفته هامو بگیرم؟ چه مدارکی لازمه که داشته باشم که اینها به من دروغ گفتند که سفته ها رو بابت وسایل گرفته اند؟

پاسخ :
در این مورد برای حل اختلاف به اداره کار محل کار مراجعه کنید. رسیدگی به این اختلافات طبق قانون کار با هیأت تشخیص مستقر در اداره کار است. و مرجع تجدیدنظر از آرای آن هیأت حل اختلاف است.

منبع: گروه حقوقی میزان