پنجشنبه، 24 مهر 1399

نحوه محاسبه ذخیره سنوات کاری

پرسش :

بنده از سال آذر ماه سال 1391 در شرکتی که در جزیره کیش ثبت شده است، مشغول فعالیت هستم. شرکت در انتهای سال 96 تصمیم گرفت که سنوات پرسنل را تا پایان سال 96 تسویه کند. مبلغی که به بنده پرداخت شد بابت سنوات عددی بود که به نظر کمتر از مقدار قانونی آن است. در این خصوص دو سوال داشتم: 1- با توجه به اینکه در فیش حقوقی بنده آیتمی به نام فوق العاده شغلی وجود دارد که هر ماه به بنده پرداخت می شده است و آیا این آیتم هم در محاسبه سنوات لحاظ می شود یا خیر؟ 2- با توجه به اینکه شرکت سنوات بنده را به جای تسویه در (آخر سال 96) در مرداد سال 97 تسویه کرد آیا بنده می توانم ادعایی در این خصوص داشته باشم؟

پاسخ :
بله فوق العاده شغل مبنای محاسبه حق سنوات می باشد. در مورد سوال دوم حق سنوات باید در زمان پایان کار پرداخت شود، اما ممکن است این پرداخت قبل از پایان کار انجام گیرد که در این صورت این مبلغ در پایان کار از مبلغ نهایی کسر می گردد.

منبع: گروه حقوقی میزان