پنجشنبه، 24 مهر 1399

ترک خدمت از کار به خاطر بیماری

پرسش :

بنده کارمند بانک هستم با 54 سال سن و 25 سال و چند ماه خدمت. چند سالی است که بخاطر کسالت هایی که دارم، از کمیسیون پزشکی بانک طرح تقلیل ساعات کاری نموده و لذا بمدت یکساعت ونیم شامل حالم شده است. اما بنده واقعاً توان ادامه خدمت را ندارم و بانک نیز در سال جاری با عنوان کسر نیرو از موافقت با بازنشستگی پیش از موعد با بیست و پنج سال خدمت و پنجاه سال سن بدون سنوات ارفاقی خودداری نموده است. میخواستم بدانم: آیا طبق قوانین موجود در صورت ترک خدمت بازنشسته مجازاتی میشوم و یا احتمال اخراج و یا بازخریدی هم وجود دارد؟

پاسخ :
طبق قانون رسیدگی به تخلفات اداری ترک خدمت در خلال ساعات موظف اداری تخلف اداری محسوب شده و مستوجب مجازات است. بازخرید خدمت و یا بازنشستگی طبق شرایطی که در قانون آمده است دو نمونه از مجازات های اداری است. تشخیص و تعیین مجازات با هیات بدوی و هیات تجدینظر مستقر در سازمان است. لذا برای اطلاعات بیشتر به (http://ito.gov.ir/low-2) مراجعه کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان