پنجشنبه، 24 مهر 1399

صدور شناسنامه کارمندی

پرسش :

در سال 1391 طبق مصوبه 213471/ت47643ه هیات وزیران، از نیروی شرکتی به نیروی قرارداد کارگری موقت تبدیل وضعیت شدیم. اما با وجود گذشت 5 سال از مدت قرارداد و صدور بخشنامه های مختلف هنوز شناسه کارمندی در سامانه کارمند ایران برای ما ثبت نشده است و هر بار تماس میگیریم جواب می دهند که از تهران گفتند برای مستخدمین این مصوبه شناسه ثبت نشود. و محل دریافت حقوق ما نیز از بودجه جاری سازمان نیست و از محلی تحت عنوان “هزینه های تبعی” حقوق پرداخت می شود. طبق نامه شماره 252/66561 مورخ 94/11/13 اداره کل متبوع و باستناد ماده 16 ضوابط اجرایی بودجه سال 1394 کل کشور کلیه دستگاه های اجرایی کشور موظف به ثبت اطلاعات کارکنان حتی “نیروهای قرارداد کارگری موقت ” در سامانه کارمند ایران شدند. ولی باز هم پس از تماس متوجه شدیم که برای ما شناسه دریافت نشده است. و حتی در احکام کارگزینی نیز قید نشده است. بفرمایید چه باید کرد؟

پاسخ :
اخذ شناسه کارمندی برای تمامی کارمندان دولت الزامی است. برای این منظور می توان نزد مرجع حل اختلاف سازمان مربوطه و در غیراینصورت نزد دیوان عدالت اداری اقامه دعوا نمود.

منبع: گروه حقوقی میزان