پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد استخدام رسمی

پرسش :

آیا قانونی برای استخدام قطعی کارکنان قراردادی (مستقیم مدت معین ) وجود دارد که پس از مدتی رسمی شوند یا خیر ؟ و در شغل های شیفتی سختی کار تعلق می گیرد یا فقط به کارگران قراردادی تعلق می گیرد؟

پاسخ :
در شرکت های خصوصی هیچ گونه الزام برای تبدیل وضعیت به رسمی وجود ندارد. در دستگاههای دولتی در صورت احراز برخی شرایط قانونی این امکان تبدیل وضعیت به رسمی وجود دارد. سختی کار صرفاً شامل مشاغل زیان آور تصریح شده در قانون اعم از شیفتی یا غیرشیفتی می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان