پنجشنبه، 24 مهر 1399

سفته بابت تضمین حسن انجام کار

پرسش :

فردی هر سه ماه قراردادش را با محل کارش تمدید میکرده از سال 92 هم سفته 10 میلیونی داده برای ضمانت. اخرین بار که قراردادش رو تمدید کرد استعفا داد که موافقت نکردند و چون پیشنهاد شغلی دیگه داشتند از آن شرکت رفتند. حالا شرکت ادعا می کند چون قراردادت تموم نشده بوده سفته ها را اجرا می گذارم. آیا میتوانند چنین اقدامی انجام دهند؟ در ضمن تو این سه سال سنوات نداشته است.

پاسخ :
چنانچه این سفته بابت تضمین حسن انجام کار بوده باشد با تحقق شرایط قرارداد استخدامی قابلیت مطالبه از سوی کارفرما یا مدیرعامل خواهد داشت. در مورد حق سنوات در صورتی که شما سابقه کاری یکساله در این شرکت داشته باشید می توانید نزد اداره کار شکایت کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان