پنجشنبه، 24 مهر 1399

انتقال ملک با سند منگوله‌دار

پرسش :

می خواهم خانه‌ی خود را بدون هیچ توقعی و بدون دریافت پول و با توافق طرفین به نام شخص دیگری بزنم. آیا در شهر شاهین‌شهر اصفهان که من ساکن هستم می‌شود با سند منگوله‌دار کار انتقال سند را انجام داد یا حتماً اول باید سند تک‌برگی تهیه کنم؟ چه مدارکی باید با خود به دفتر اسناد رسمی ببریم؟

پاسخ :
بله بایستی سند تک برگ تنظیم نمایید و لذا برای این منظور به نزدیکترین دفترثبت اسناد مراجعه نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان