پنجشنبه، 24 مهر 1399

سند تفکیکی زمین زراعی

پرسش :

زمینی با کاربری زراعی که فقط اسناد مربوط به خرید این زمین از قدیم باقی مانده است و وراث در حال انجام امور مربوط به اخذ سند زمین میباشند آیا قبل صدور سند زمین امکان انجام فرایند تفکیک وجود دارد؟ بطوریکه با قطعه بندی زمین برای هر قطعه سند جداگانه تهیه گردد و در صورت امکانپذیر بودن، امکان ارائه قطعه به افراد غیر ورثه ممکن است؟

پاسخ :
بله می توان به ترتیبی که وراث تشخیص می دهند نزد ثبت محل تفکیک نمایند و سند جداگانه اخذ نمایند.

منبع: گروه حقوقی میزان